Nieuws

ACKC 1 verliest ook de 2e competitiewedstrijd

namens Websitecommissie, 18‑9‑2019

Deze week is het een thuiswedstrijd tegen Erasmus 1 uit Rotterdam.
De pupillen van de week waren Kyra Daggelders en Naomi Schouten. Zij mochten voor de wedstrijd doorlopers nemen die aangegeven werden door spelers van ACKC1. Reuze spannend!
Lees meer...

ACKC 2 delft onderspit in Bodegraven

namens Websitecommissie, 13‑9‑2019

Na de selectieprocedure onder de nieuwe trainers van het eerste en tweede van ACKC, Pieter Lagendijk, Pascal Kerkhof, Geralt Meerman en Jaco van der Ham, zijn de 8 sterkste spelers geselecteerd voor het eerste. Desondanks staat er ook zeker een noemenswaardige groep spelers in het tweede die dit seizoen het eerste mogen gaan ondersteunen en zelf ook mogen spelen voor de prijzen.
Lees meer...

ACKC verliest de 1e competitiewedstrijd

door Marnix Kammer, 12‑9‑2019

Na de zomerstop en 3 oefenwedstrijden was het vandaag dan toch echt zover: de 1e competitiewedstrijd van najaar 2019. Een uitwedstrijd in Bodegraven, tegen Vriendenschaar 1.
Lees meer...

DWF voortaan standaard leeg

namens Technische Commissie, 11‑9‑2019

Het digitaal wedstrijd formulier heeft voortaan geen standaard opstelling meer, maar is standaard leeg. Dit is besloten door het KNKV om het aantal identieke team opstellingen terug te dringen. Het is voortaan de bedoeling dat er op voorhand een volledige opstelling wordt ingevoerd in de KNKV wedstrijdzaken app.
Lees meer...

Ouderbijeenkomst C1 t/m F

namens Jeugdcoördinatie, 10‑9‑2019

Op dinsdag 24 september vindt van 18:45 tot 19:30 uur in de kantine de ouderbijeenkomst plaats voor ouders/verzorgers van kinderen van de C1 t/m F. We nodigen u van harte uit. We zullen u van alles vertellen over het korfballen en alles daaromheen.
Lees meer...

Plaatjesactie laatste informatie

door Rianne Kammer-Kant, 4‑9‑2019

Beste leden van ACKC, zoals jullie al hebben lezen, gaan we op 7 september op de foto voor de ACKC/AH Korfbalplaatjesactie. Voor 2 teams hebben we besloten de foto’s op donderdagavond 12 september te nemen.
Lees meer...

Jaarplanning jeugd

namens Jeugdcoördinatie, 27‑8‑2019

Beste ouders, hierbij een handig jaaroverzicht met de globale planning van dit korfbaljaar.
Download de bijlage: Jaarplanning 2019-2020.docx

Competitieprogramma geplaatst

namens Websitecommissie, 20‑8‑2019

Het competitieprogramma is vandaag bekendgemaakt door het KNKV en staat nu op de site onder Competitie. Hou het programma in de gaten voor eventuele vrijwilligerstaken zoals fluiten, bardiensten en rijden.

Pieter Lagendijk hoofdtrainer van ACKC

namens Bestuur, 27‑7‑2019

We zijn blij jullie het volgende te kunnen mededelen. Ingaande het komende seizoen wordt Pieter Lagendijk de nieuwe hoofdtrainer van ACKC. Ook verandert de technische commissie van samenstelling.
Lees meer...

Geen kers op de taart voor gepromoveerd ACKC

namens Websitecommissie, 17‑6‑2019

De laatste competitiewedstrijd voor het ACKC/Bakertilly formatie tegen Korbatjo ging, nadat beide teams al waren gepromoveerd, alleen nog om wie zich kampioen mag noemen in de 3e klasse I. ACKC had thuis gewonnen en Korbatjo wilde natuurlijk revanche nemen op het gras in de Hoekse Waard.
Lees meer...

Lees oudere berichten in het nieuwsarchief.

Baker Tilly

Laatste uitslagen

↻ laden...

Laatste nieuws van Twitter

twitter.com/ackcalmkerk

↻ laden...

Agenda

  • 24‑9, 18:45u: Ouderbijeenkomst C1 tm F1