Nieuws

ACKC verliest onnodig van OZC

door Jaco van der Ham, 12‑2‑2024

ACKC verliest onnodig van OZC
De Almkerkse korfballers kunnen hun kampioensaspiraties voorlopig in de koelkast zetten. De Groenwitte formatie speelde in Rotterdam ongeïnspireerd en verloor van het zeker niet imponerende OZC met 24-22.
Lees meer...

ACKC wint sensationeel op ACKC-dag

door Jaco van der Ham, 5‑2‑2024

ACKC wint sensationeel op ACKC-dag
Sfeervol, bomvol en een spannende apotheose. Zo kunnen we de jaarlijkse ACKC-dag in enkele woorden samenvatten. Een sterke eerste helft van de ’s-Gravendeelse gasten resulteerde in een 7-12 ruststand, maar na de rust stelde ACKC orde op zaken en wist de wedstrijd naar zich toe te trekken: 17-15.
Lees meer...

ACKC-dag: overgebleven prijzen loterij

namens Sponsorcommissie, 4‑2‑2024

Na de geweldige ACKC-dag zijn er van de loterij nog een paar prijzen overgebleven.
Lees meer...

Goede generale voor ACKC

door Jaco van der Ham, 29‑1‑2024

Goede generale voor ACKC
De Almkerkse korfballers kenden een goede generale voor de topper op de komende ACKC-dag. In een afgeladen sporthal De Goyer won ACKC afgetekend van degradatiekandidaat Good Luck met 14-26.
Lees meer...

Korbaltopper gestaakt

door Jaco van der Ham, 23‑1‑2024

Korfbaltopper in sporthal De Jager gestaakt
Na een slechte start was ACKC in het tweede deel volop op weg om de wedstrijd naar haar hand te zetten. De opgelopen achterstand door een inspiratieloos eerste deel werd stap voor stap ingelopen door een inmiddels ontketend ACKC. Echter een ongelukkige botsing maakte een plotseling eind aan de Almkerkse dadendrang en had voor Amber de Ruiter een zware b...
Lees meer...

Korfballeague finale

namens Technische Commissie, 22‑1‑2024

Ben je klaar voor de spannende ontknoping van de Kenonz Korfbal League? ACKC heeft een speciale aanbieding voor jou, je team en korfballiefhebbers! Mis de zaalfinale niet en koop je entreekaartjes nu met korting via onderstaande link.
Lees meer...

ACKC start nieuwe jaar dramatisch

door Jaco van der Ham, 15‑1‑2024

ACKC start nieuwe jaar dramatisch
De Almkerkse korfballers zijn het nieuwe jaar gestart met een nederlaag. Algehele malaise binnen de ploeg gaf tegenstander Ventura Sport alle kansen om de winst naar zich toe te trekken. En tot hun eigen verbazing lukte dat ook nog: 16-15.
Lees meer...

Juliette ontvangt Parel van Altena

door Jaco van der Ham, 3‑1‑2024

Op 2 januari ontving Juliëtte Verschoor uit handen van burgemeester Ligtenberg de Parel van Altena. De parel op een bedje van 21 vissenschubben is een gemeentelijke waardering voor mensen die zich inzetten voor de gemeenschap.
Lees meer...

ACKC laat punten liggen

door Jaco van der Ham, 19‑12‑2023

Sporthal De Jager in Giessen was goed gevuld maar ACKC kon het ruim aanwezige publiek niet belonen met een overwinning. De topper tegen het Zeeuwse Atlas ging met 14-17 verloren en daarmee moeten de Almkerkers Atlas weer naast zich dulden op de eerste stek van de ranglijst.
Lees meer...

ACKC maakt geen fout in Vlissingen

namens Redactiecommissie, 10‑12‑2023

DVS wist in eigen huis verrassend met 21-19 van medekoploper Atlas te winnen. Doordat de Almkerkse korfballers in Vlissingen zelf geen fout maakten gaat de ploeg na 5 wedstrijden alleen aan de leiding. ACKC won van Seolto met 16-21.
Lees meer...

Oudjes trekken de kar

namens Websitecommissie, 6‑12‑2023

De Almkerkse korfballers tonen aan dat er over vele schijven gescoord kan worden. Dit maal waren het in het eerste deel voornamelijk de ervaren spelers die ACKC de goede kant op wezen. Stef Mommers en Sabine Meerman hadden met respectievelijk vijf en drie treffers een flink aandeel in de einduitslag van 21-13.
Lees meer...

Oliebollen oudjaarsactie 2023

namens Oliebollencommissie, 6‑12‑2023

Nu het weer december is en de Sint zijn verjaardag gevierd heeft, kijken we allen weer uit naar de feestdagen aan het eind van het jaar. En dat kan natuurlijk niet zonder ACKC oliebollen!
Lees meer...

Fleur Hartman maakt verschil

namens Websitecommissie, 28‑11‑2023

Coach van Houwelingen heeft duidelijk vertrouwen in de jeugdige spelers van zijn team. Tegen de medekoploper ADO presteerde hij het om een team met een gemiddelde leeftijd van net 19 jaar het veld in te sturen. In de tweede helft maakte ACKC het verschil en trok de wedstrijd met het kleinst mogelijke verschil over de streep: 13-14.
Lees meer...

ACKC doet aan klantenbinding

namens Websitecommissie, 21‑11‑2023

Met een klinkende 27-10 overwinning heeft ACKC korte metten gemaakt met de ambities van Good Luck. Met fris en verzorgd spel waren de Almkerkers op alles posities beter dan hun directe opponent.
Lees meer...

ACKC start zaalcompetitie met overwinning

namens Websitecommissie, 14‑11‑2023

Het ambitieuze en jonge ACKC is de nieuwe zaalcompetitie gestart met een afgetekende overwinning. In Hendrik-Ido-Ambacht werd DVS met 8-13 verslagen.
Lees meer...

ACKC-dag op 3 februari 2024

namens Sponsorcommissie, 1‑11‑2023

Save the date: the ACKC-dag wordt dit zaalseizoen op 3 februari gehouden! Het belooft weer een geweldige dag te worden, om onze sponsors in het zonnetje te zetten maar zeker ook onze spelers en het publiek. Verdere info volgt later.

Zaalcompetitieprogramma geplaatst

namens Websitecommissie, 1‑11‑2023

Het programma voor de zaal is geplaatst: zie Competitie. Het programma wordt de komende tijd nog aangevuld met chauffeurs, scheidsrechters, zaalwachten etc. dus hou de site in de gaten.

Maatschappelijke stage

namens Vrijwilligerscommissie, 27‑10‑2023

Hoi tieners, de meesten van jullie moeten voor school een maatschappelijke stage gaan lopen. Je kunt, als je dat wilt, ook bij ACKC stage lopen. Je kunt hierbij denken aan bardiensten/ zaalwachten/ helpen met activiteiten en dergelijke.
Lees meer...

KorfbalFit gaat van start!

namens Technische Commissie, 18‑8‑2023

De vakantie zit erop en dat betekent dat de KorfbalFit-trainingen van start gaan! De open trainingen waren een groot succes, we hopen dat het enthousiasme nu weer super is. Wij hebben er in elk geval erg veel zin in en hopen dat jullie gezellig komen sporten!
Lees meer...

Nieuwe webshop geopend

namens Kledingcommissie, 11‑9‑2022

Het nieuwe ACKC-portaal voor het bestellen van sportkleding is online!
Klik hier om naar de nieuwe webshop te gaan.
Lees meer...

Lees oudere berichten in het nieuwsarchief.

Baker Tilly

Laatste uitslagen

↻ laden...

Agenda

  • 1‑3, 19:00u: Feestje C
  • 15‑3, 18:30u: Feestje F
  • 20‑3, 20:00u: Algemene Ledenvergadering (ALV)

Webshop

Kijk hier voor de vernieuwde webshop.

Instructies zaalwacht

Kijk hier voor instructies zaalwacht.

Laatste nieuws van Twitter

twitter.com/ackcalmkerk

↻ laden...