Nieuws

ACKC verslaat ongeslagen koploper

namens Websitecommissie, 14‑1‑2019

Het ACKC/jeugdsportfondsteam had afgelopen zaterdag gezien de stand op de ranglijst een moeilijke wedstrijd. De eerste wedstrijd in 2019 moest er worden afgerekend met de ongeslagen koploper Vriendenschaar (Bodegraven).
Lees meer...

ACKC-dag op zaterdag 16 februari

namens Sponsorcommissie, 28‑12‑2018

Beste ACKC'ers, zaterdag 16 februari is het weer onze jaarlijkse ACKC dag!
Lees meer...

Bestel heerlijke oliebollen voor oud en nieuw

namens Oliebollencommissie, 19‑12‑2018

Je kunt weer oliebollen bestellen voor oudejaarsdag! Zoals elk jaar worden deze overheerlijke oliebollen door ACKC zelf met veel liefde gebakken. Ze worden dit jaar op zaterdag 29 december bezorgd omdat de bakdag op een zondag valt. Bestelformulier: http://goo.gl/forms/Hb4lbSazLECTvcme2

ACKC sluit 2018 af met mooie overwinning

namens Websitecommissie, 16‑12‑2018

Na vorige week een tegenvallend gelijkspel in Utrecht was het in de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag weer zaak om tegen de hekkensluiter de volle buit binnen te halen. Er waren wat kleine wijzigingen in de opstelling aangebracht door de coach.
Lees meer...

Overlijdensbericht

namens Bestuur, 9‑12‑2018

Wij ontvingen het droevige bericht dat Corine Vogel, echtgenote van Julian, afgelopen vrijdag is overleden. Dat ze ernstig ziek was wisten we, maar het overvalt ons toch en raakt ons zeer.
Lees meer...

ACKC pakt ternauwernood een punt

namens Websitecommissie, 9‑12‑2018

HKC uit Utrecht had nog geen punten behaald in de 3e klasse. Van deze tegenstander moet de hoofdmacht van ACKC gemakkelijk kunnen winnen.
Lees meer...

Einde aan ongeslagen status ACKC

namens Websitecommissie, 2‑12‑2018

De reis voor ACKC was dit keer naar Vinkeveen waar al vroeg in de middag de tegenstander de Vinken wachtte. Beide teams hadden hun eerste ontmoeting dit zaalseizoen gewonnen. In het voorprogramma hadden de ACKC reserves het goede voorbeeld gegeven door de reserves van de Vinken met 12-14 te verslaan.
Lees meer...

Webshop weer open met nieuwe kledinglijn

namens Kledingcommissie, 27‑11‑2018

De webshop is weer open! Jako stopte met de huidige kledinglijn, dus we gaan vanaf nu met de nieuwe lijn van start. We wensen jullie veel shopplezier.
Kijk hier om te bestellen (je moet wel ingelogd zijn).
Lees meer...

ACKC zet collectieve veerkracht om in winst

namens Websitecommissie, 25‑11‑2018

De zaalkorfbalcompetitie begon afgelopen zaterdag voor alle teams van ACKC. Met als hoofdwedstrijd de strijd van het vlaggenschip tegen het tamelijk onbekende Fortissimo (IJsselstein). Net als ACKC komen de gasten op het veld uit in de 3e klasse en voert ook daarin de ranglijst aan. Een wedstrijd die dus belangrijk is om direct een stap te zetten naar de doelstelling!
Lees meer...

ACKC wil ook in de zaal promotie afdwingen

namens Websitecommissie, 22‑11‑2018

Komend weekend vangt het zaalkorfbalseizoen weer aan. Als het voor het ACKC/Jeugdsportfondsteam net zo succesvol verloopt als de eerste helft van het veldseizoen, waarin het team van coach Den Hartog ongeslagen alleen aan kop staat, dan wil hij daarvoor tekenen.
Lees meer...

Kabouterdata

door Rianne Kammer-Kant, 9‑11‑2018

De trainingen van de kabouters (3-5 /6 jarigen) gaan weer beginnen in t verlaat.
Dit zijn de eerste data : zaterdag 10 november, 24 november en 8 december.
Tijd: 10.00-11.00

ACKC ontsnapt in matige wedstrijd

namens Websitecommissie, 28‑10‑2018

Na de volle winst vorige week tegen de medekoploper, was het afgelopen zaterdag toch weer opladen tegen een op papier zwakkere tegenstander, dit keer kwam Triade(Nieuwpoort) op bezoek in Almkerk. De uitwedstrijd werd ruim gewonnen, maar dit biedt zeker geen garantie voor dit duel. De gasten hadden twee weken terug hun trainer de laan uitgestuurd en ook op diverse plaatsen was het team gewijzigd.
Lees meer...

Zaalseizoen informatie

namens Technische Commissie, 22‑10‑2018

De zaalinformatie is gemaild naar alle leden en ouders. We krijgen reacties dat sommigen de bijlage niet erbij hebben ontvangen. Je kunt die altijd bekijken op deze site, bij Ledengedeelte en dan onder Downloads. Of klik op (inloggen niet nodig):
2018-10-17 ZAAL Trainingsdagen en tijden 2018-2019.xlsx

Verdiende winst ACKC in topper tegen Korbatjo

namens Websitecommissie, 22‑10‑2018

Bij prima weersomstandigheden en veel publieke belangstelling ontving afgelopen zaterdag ACKC op het gezellige sportpark “de Alm” de tot dan toe medekoploper en net als ACKC ongeslagen Korbatjo (Oud Beijerland) In deze wedstrijd moet blijken wie de koppositie pakt halverwege de veldcompetitie in de 3e klasse I.
Lees meer...

Futloos ACKC pakt op valreep de punten

namens Websitecommissie, 14‑10‑2018

Na de gemakkelijke thuisoverwinning vorige week, ging het ACKC/Jeugdsportfondsteam nu op bezoek in Spijkenisse waar onder de rook van Rotterdam, Olympia wachtte. Op het warme sportcomplex “De brug” werd het nog eens een extra warm middagje voor het ACKC-vlaggenschip.
Lees meer...

Makkelijk middagje voor sterk ACKC

namens Websitecommissie, 9‑10‑2018

Geen enkele tegenstander moet onderschat worden, dus ook Thor uit Rotterdam niet, een zwakkere tegenstander die zich onder in de 3e klasse bevindt en te gast is op sportpark “de Alm”. Coach Den Hartog wilde ook nu weer scherpte zien.
Lees meer...

Digitale Kurruf

namens Redactiecommissie, 9‑10‑2018

Door een technisch probleem is het mogelijk dat de digitale Kurruf van september niet bij iedereen was aangekomen. Je kunt hem sowieso nog bekijken met dit linkje:
https://mailchi.mp/4bc03fd93488/digitale-kurruf-se...
Lees meer...

Zetjes actie bij Albert Heijn Almkerk

namens Bestuur, 9‑10‑2018

De komende weken wordt door Albert Heijn Almkerk weer een actie gehouden waarbij clubs en verenigingen financieel ondersteund worden. Help mee voor ACKC!
Lees meer...

ACKC toont klasse en wint van Ventura

namens Websitecommissie, 1‑10‑2018

Afgelopen zaterdag stond er wederom een uitwedstrijd op de planning voor de selectie van ACKC. De tegenstander was een bekende: Ventura Sport uit Strijen. Vorig jaar stonden beide teams ook al tegenover elkaar.
Lees meer...

Webshop tijdelijk gesloten in afwachting nieuwe kledinglijn

namens Kledingcommissie, 27‑9‑2018

De webshop is tijdelijk gesloten, omdat de huidige kledinglijn tot januari 2019 loopt en er een nieuwe kledinglijn geďntroduceerd wordt. Als dat zo is gaat de webshop zo snel mogelijk weer open en zal de kledingcommissie de leden hierover informeren.

Derby eindigt in ruime overwinning ACKC

namens Websitecommissie, 23‑9‑2018

Zaterdag stond de wedstrijd dan op het programma: de eerste derby SKV – ACKC in de korfbalcompetitie. De laatste competitiewedstrijd tussen beide ploegen was in 1981 toen beide teams elkaar tegen kwamen in de 4e klasse en ACKC dat jaar kampioen werd.
Lees meer...

ACKC toont karakter en wint in slotminuut

namens Websitecommissie, 16‑9‑2018

De eerste thuiswedstrijd voor het ACKC/Jeugdsportfonds Team stond op het programma afgelopen zaterdag, met als tegenstander NIO (Rotterdam). Beide ploegen hebben vorige week een overwinning geboekt en de winnaar zal waarschijnlijk de koppositie pakken in de 3e klasse I.
Lees meer...

Bericht van het bestuur

namens Bestuur, 6‑9‑2018

In goed overleg is besloten dat Shanna Kammer haar taken als secretaris per heden neerlegt.
Lees meer...

Wijziging speelduur veld senioren en junioren en time-out

namens Technische Commissie, 20‑8‑2018

Met ingang van het komende veldseizoen worden de wedstrijden van de senioren en A-jeugd ingekort naar 2x 30 minuten speeltijd. Ook zijn nu (alleen in het wedstrijdkorfbal) per ploeg en per wedstrijd 2 time-outs toegestaan.
Lees meer...

Lees oudere berichten in het nieuwsarchief.

Jeugdsportfonds

Laatste uitslagen

↻ laden...

Laatste nieuws van Twitter

twitter.com/ackcalmkerk

↻ laden...

Agenda

  • 8‑2, 18:30u: Spandoeken verven
  • 16‑2: ACKC-dag

Jarigen

Komende week

21‑1:Bas van Breugel
22‑1:Julian Vogel
24‑1:Gerrit-Roel Rodermond