Nieuws

ACKC verslaat koploper Tiel’72

namens Websitecommissie, 31‑3‑2019

Deze zaterdag moest ACKC tegen koploper Tiel`72. Die bij winst kampioen zou worden, maar dat liep anders.
Lees meer...

Wedstrijd met twee gezichten voor wisselvallig ACKC

namens Websitecommissie, 25‑3‑2019

Na de overwinning vorig weekend had ACKC niets meer te duchten van ploegen onderin de ranglijst, wel was het nog mogelijk de tweede plaats te bereiken. Deze keer ging ACKC op bezoek in Linschoten en kwam uit tegen Luno.
Lees meer...

Uitnodiging algemene ledenvergadering en jaarverslagen 2018

namens Bestuur, 20‑3‑2019

De uitnodiging voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en de jaarverslagen 2018 van de commissies zijn onder downloads geplaatst.
We hopen op een groot aantal aanwezigen aankomende woensdag 27 maart.

Moeder Antje koppelschiettoernooi op zaterdag 22 juni

namens Koppelschiettoernooicommissie, 20‑3‑2019

Inschrijvingen zijn weer geopend voor het Moeder Antje Koppelschiettoernooi! Dit jaar vindt het toernooi plaats op zaterdag 22 juni. Aanwezig om 13:30 uur, aanvang 14:30 uur. Ook de jeugd mag meedoen, dus zoek een partner (het hoeft geen jongen-meisje koppel te zijn) en schrijf je in!
Inschrijflink: https://goo.gl/forms/kUaNAGSa3E4sUrdw2

Gehavend ACKC naar verdiende winst

namens Websitecommissie, 17‑3‑2019

Voor het ACKC Bakertillyteam is het weer alle hands aan dek, tegenstander Vriendenschaar(Bodegraven) nog steeds kanshebber voor het kampioenschap en staat met 16 punten, maar twee punten achter koploper Tiel’72. ACKC kan in principe ook nog steeds voor het kampioenschap gaan, maar zal dan gedeeltelijk afhankelijk zijn van de andere ploegen.
Lees meer...

Winst ACKC in doelpuntrijk duel

namens Websitecommissie, 10‑3‑2019

Twee weken na de beschamende nederlaag tijdens de ACKC-dag, ging het ACKC/Bakertilly Team nu op bezoek in Den Haag waar als tegenstander hekkensluiter Dubbel Zes wacht.
Lees meer...

ALV op woensdag 27 maart

namens Bestuur, 26‑2‑2019

De Algemene Ledenvergadering staat gepland op woensdag 27 maart. Nadere info volgt in de Kurruf.
Lees meer...

Trainingen voorjaarsvakantie

namens Jeugdcoördinatie, 25‑2‑2019

In de voorjaarsvakantie (25-2 t/m 29-2) zijn er geen trainingen voor de A t/m F.

Pijnlijk verlies ACKC tijdens eigen clubdag

namens Websitecommissie, 20‑2‑2019

Vooraf aan de wedstrijd op de alom bekende en traditionele ACKC-dag werden de nieuwe sponsoren gepresenteerd, voor ACKC 1 is dat Bakertylli Accountancybureau en Campina. De tegenstander HKC(U) staat op een degradatieplaats, ACKC staat vierde. Deze wedstrijd moet toch gemakkelijk gewonnen worden?
Lees meer...

ACKC pakt weer punten in eigen huis

namens Websitecommissie, 10‑2‑2019

Afgelopen twee uitwedstrijden moest ACKC het onderspit delven. ACKC is in eigen huis nog steeds ongeslagen en zal er alles aan moeten doen om ook deze wedstrijd thuis in winst om te zetten, temeer omdat bij winst de bovenste regionen nog steeds in zicht blijft. Tegenstander is dit keer de Vinken(Vinkeveen).Tijdens de uitwedstrijd werd er nog met 18-10 verloren.
Lees meer...

Tweede opeenvolgend verlies ACKC

namens Websitecommissie, 4‑2‑2019

Het ACKC/Jeugdsportfondsteam kwam afgelopen zaterdag uit tegen het één plaats lager geklasseerde Fortissimo (IJsselstein). Na de verliespartij vorige tegen de koploper kon en moest ACKC winnen om de aansluiting met de koplopers niet te verliezen. Er was een hele schare supporters meegereisd ter ondersteuning van de groen/witten.
Lees meer...

Collectief falen van te mat ACKC

namens Websitecommissie, 27‑1‑2019

ACKC kon afgelopen zaterdag bij winst tegen koploper Tiel’72 hele goede zaken doen, de Almkerkers waren vorige week na een overwinning opgeklommen naar de 2e positie, dus was het alle hands aan dek. Veel publiek was er dit keer meegereisd naar Tiel om op de late zaterdagavond hun ploeg te supporteren.
Lees meer...

Belangrijke overwinning voor ACKC

namens Websitecommissie, 21‑1‑2019

Na de winst van vorige week op de koploper wil ACKC het liefst weer doorpakken richting de koppositie. Dit keer kwam tegenstander LUNO(Linschoten) op bezoek in sporthal De Jager, een ploeg die één punt achter ACKC op de ranglijst vertoeft.
Lees meer...

ACKC verslaat ongeslagen koploper

namens Websitecommissie, 14‑1‑2019

Het ACKC/jeugdsportfondsteam had afgelopen zaterdag gezien de stand op de ranglijst een moeilijke wedstrijd. De eerste wedstrijd in 2019 moest er worden afgerekend met de ongeslagen koploper Vriendenschaar (Bodegraven).
Lees meer...

Webshop weer open met nieuwe kledinglijn

namens Kledingcommissie, 27‑11‑2018

De webshop is weer open! Jako stopte met de huidige kledinglijn, dus we gaan vanaf nu met de nieuwe lijn van start. We wensen jullie veel shopplezier.
Kijk hier om te bestellen (je moet wel ingelogd zijn).
Lees meer...

Zaalseizoen informatie

namens Technische Commissie, 22‑10‑2018

De zaalinformatie is gemaild naar alle leden en ouders. We krijgen reacties dat sommigen de bijlage niet erbij hebben ontvangen. Je kunt die altijd bekijken op deze site, bij Ledengedeelte en dan onder Downloads. Of klik op (inloggen niet nodig):
2018-10-17 ZAAL Trainingsdagen en tijden 2018-2019.xlsx

Lees oudere berichten in het nieuwsarchief.

Baker Tilly

Laatste uitslagen

↻ laden...

Laatste nieuws van Twitter

twitter.com/ackcalmkerk

↻ laden...

Agenda

Er zijn geen agendapunten.

Jarigen

Komende week

20‑4:Suze van Wijk
23‑4:Abri Goes
25‑4:Martin Arendse