Sponsoring

Over sponsoring

Sponsors vormen inmiddels een onlosmakelijk deel van onze vereniging. Mede door de financiële ondersteuning van onze sponsors heeft ACKC zich kunnen ontwikkelen tot de vereniging die het nu is. ACKC is op zoek naar sponsors die willen bijdrage aan de ontwikkeling van onze vereniging.

ACKC is een korfbalvereniging waar ruimte is voor zowel recreatieve als prestatieve teams. De vereniging heeft relatief veel jeugdleden. Voor een goede ontwikkeling is een juiste begeleiding en training nodig. Bij ACKC is dat allemaal vrijwilligerswerk. Maar ook de barbezetting, het onderhoud van materiaal, accommodatie en velden wordt geheel door vrijwilligers uitgevoerd. Daarnaast kent onze vereniging geen betaalde spelers en of speelsters. Sterker nog: iedereen betaalt gewoon contributie.

Wij willen onze leden een mooie accommodatie en goed onderhouden velden bieden. En natuurlijk de al eerder genoemde passende begeleiding, training en de essentiële verzorging. De goede sfeer binnen de vereniging is kenmerkend voor ACKC.

Uitgangspunt voor sponsoring is enerzijds zo goed mogelijk tegemoet komen aan de wensen en verwachtingen van de sponsor. Anderzijds moet ook het belang van ACKC er mee gediend zijn.

We bieden onze sponsors vele mogelijkheden tot sponsoring en willen graag met u in contact treden om het best passende pakket te vinden. Geïnteresseerde personen en bedrijven die meer willen weten over de doelstellingen en ambities van ACKC en de mogelijkheden tot sponsoring kunnen contact opnemen met de sponsorcommissie.

Sponsors op de site

Dit zijn de sponsors die door middel van een banner deze website sponsoren.

Rivierenland logo

Shirtsponsors

Hieronder staat een overzicht van sponsors die via shirtsponsoring een team bij ACKC ondersteunen.

Zelf sponsor worden?

ACKC biedt haar sponsors vele verschillende mogelijkheden tot sponsoring en uw naamsbekendheid te vergroten. Naast een aantal standaardmogelijkheden zijn er natuurlijk ook altijd manieren om de mogelijkheden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Hierover willen wij dan graag met u in contact treden.

Sponsormogelijkheden:

  • Shirtsponsoring
  • Sponsoring via reclameborden
  • Korfreclame
  • Advertenteren in clubblad
  • Advertenteren op website
  • Sponsoring van de wedstrijdbal
  • Sponsoring van het clubblad

Sponsoring op maat:

Daarnaast bieden wij u mogelijkheden voor "sponsoring op maat". Wij denken dan bijvoorbeeld aan:

  • Evenementensponsoring (ACKC-dag, mixtoernooi, schoolkorfbaltoernooi enz.)
  • Clubbladsponsoring
  • Sponsoring van activiteiten

Wat kost sponsoring?

Dat is natuurlijk altijd een belangrijke vraag. Wij willen de mogelijkheden van beide zijden zo goed mogelijk op elkaar afstemmen. Het sponsorbedrag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de sponsormogelijkheden waar u gebruik van wilt maken en welk team u sponsort.

U kunt altijd even contact opnemen met de sponsorcommissie. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de actuele tarieven van de diverse mogelijkheden.

Sponsorcommissie

Contactpersoon: vacant
E-mail: sponsorcommissie@ackc.nl

Shirtsponsors

Hieronder staat een overzicht van sponsors die via shirtsponsoring een team bij ACKC ondersteunen.

ACKC MW1
Vermetten

ACKC MW2
Newskin

newskin.png

ACKC 1
Baker Tilly

bakertilly.png

ACKC 2
Baker Tilly

bakertilly.png

ACKC 3
Mijn Clubshop

ACKC A1
Elestric

elestric.png

ACKC A2
Dent Tool Company

ACKC A3
Baker Tilly

bakertilly.png

ACKC D1
Smits

ACKC E1
Soil-ID

ACKC F1
Vision