Nieuwsbericht

(terug)

Beachkorfbal pakket na korfbalseizoen

door Marnix Kammer, woensdag 13 april 2016

In de maand juni (na het veldseizoen) verzorgt de Beachsport Vereniging in Werkendam beachkorfbaltrainingen op de maandagavonden, en een toernooitje. De trainingen worden gegeven door de ons welbekende Dirk-Jan Drost, en topkorfballer Danny den Dunnen komt ook nog een clinic geven.

Wil je na afloop van jouw korfbalseizoen nog lekker buiten trainen, en je vaardigheden verbeteren, maar wil je geen lid worden van de Beachsport Vereniging, dan is dit pakket jou op het lijf geschreven!

Gedurende de maand juni kan je onder leiding van een gekwalificeerde trainer lekker trainen en toernooitjes spelen op het zand. Je traint één keer per week, en verbetert hierbij gelijk je vaardigheden, waar je later op het veld ook weer profijt van hebt. Daarnaast wordt er gedurende deze maand een toernooitje georganiseerd.

Tevens komt de bekende top korfballer Danny den Dunnen een clinic geven. Leer van hem supermoves!

Voor wie is het? Er zijn twee groepen: 8-16 jaar en 16+.
Wat kost het? 45 euro.

Vind je het zo leuk, dat je naast de vastgestelde trainingstijden ook gebruik wilt maken van de velden? Word dan lid, als je deelneemt aan het maandpakket krijg je maar liefst 50% korting op je lidmaatschap.

Lees er meer over op beachsport.nl:
http://www.beachsport.nl/index.php?option=com_cont...
Bekijk ook de flyer:
http://www.beachsport.nl/images/div-docs-flyers/Be...

Reacties van leden (0)

Niemand heeft nog op dit nieuwsbericht gereageerd.

Je moet ingelogd zijn om zelf een reactie te plaatsen.

(terug)