Nieuwsbericht

(terug)

Juliette ontvangt Parel van Altena

door Jaco van der Ham, woensdag 3 januari 2024

Op 2 januari ontving Juliëtte Verschoor uit handen van burgemeester Ligtenberg de Parel van Altena. De parel op een bedje van 21 vissenschubben is een gemeentelijke waardering voor mensen die zich inzetten voor de gemeenschap.

ACKC is een bloeiende korfbalvereniging met bijna 20 spelende teams. De vereniging draait op vrijwilligers en andere enthousiastelingen.
Juliette vormt al bijna 30 jaar de spil van de organisatie van de jeugd bij korfbalvereniging ACKC en neemt daarmee het leeuwendeel van de organisatie voor haar rekening. Elke zaterdag staat ze weer klaar voor haar cluppie.

Naast de jeugdteams zet ze zich sinds enkele maanden ook in voor KorfbalFit, een fitnessachtige activiteit voor mensen die niet per sé wedstijden willen spelen of training maar toch sportief willen zijn en natuurlijk de sociale contacten onderhouden. Met meer dan 30 korfbalfitters kan ook dit een succes genoemd worden.

ACKC’-s voorzitter Koen de Peuter is bijzonder in zijn nopjes met iemand als Juliëtte binnen zijn club:
“Iedereen heeft evenveel tijd, maar bij sommigen lijkt het alsof ze nét iets meer tijd hebben. Juliette is voor ACKC zeker zo iemand” aldus de trotse voorzitter.

Na afloop van de plechtigheid wilde burgemeester Ligtenberg graag nog even op de foto met de beroemde Almkerkse Juliëtte Verschoor.

(terug)