Nieuwsbericht

(terug)

Dick van Houwelingen jaar langer in Almkerk

namens Bestuur, woensdag 3 maart 2021

Het seizoen 2020/2021 kan ongeveer in zijn geheel in de prullenbak. Vanwege de coronamaatregelen zijn er dit seizoen nagenoeg geen wedstrijden gespeeld en hebben ook de trainingen lang stilgelegen.
Ondanks de verwachting dat wedstrijden voorlopig nog niet gespeeld gaan worden, is de technische commissie al druk bezig met de voorbereidingen voor het komend seizoen, waar de trainersstaf uiteraard niet aan kan ontbreken.

Dick van Houwelingen is afgelopen seizoen gestart als hoofdtrainer. Ondanks dat er weinig wedstrijden gespeeld zijn, zijn de spelersselectie, technische commissie en het bestuur goed te spreken over de werkwijze voor de selectie van ACKC. Na gesprekken tussen Dick en de technische commissie bleek dat ook Dick een goed gevoel heeft bij de club en heeft hij aangegeven graag nog een jaar door te gaan als hoofdtrainer.

Aansluitend hierop kunnen de technische commissie en het bestuur ook melden dat de trainer van het 2e team (jeugdige talenten) Berry van den Broek zijn contract ook met nog een jaar wil verlengen.

De technische commissie en het bestuur zijn erg verheugd met de verlengingen en hopen dat er volgend seizoen wel weer volop gekorfbald kan worden.

(terug)