Nieuwsbericht

(terug)

Save the date: ZINGO!

door Jurre van Alten, zaterdag 6 februari 2021

De lockdown duurt in ieder geval nog tot 2 maart. Om toch wat vermaak te hebben organiseert ACKC een zingo. Een wat? Ja een zingo, dat is een bingo, maar dan met muziek in plaats van getallen.?
?
Op zaterdag 20 februari om 14:30 vindt de zingo plaats. Dit gebeurt via een livestream die vanaf 14:00 te volgen is. De link hiervan volgt later. Uiteraard kun je ook mooie prijzen winnen, die gesponsord zijn door de lokale ondernemers.
?
Hoe gaat het te werk?

1. De deelnemers ontvangen een persoonlijke bingokaart met in elk vakje een liedje en artiest.?

2. Zodra je de artiest met bijbehorend liedje hoort in de livestream, kruis je dat vakje af op je bingokaart.

3. Wanneer je zingo hebt, bel je naar de studio en zal de zingo gecontroleerd worden. Meer uitleg hierover volgt tijdens de livestream.?

Hoe doe je mee?
?
1. Het kost €12,50 om mee te doen. Je krijgt hiervoor 3 bingokaarten zodat je alle 3 de rondes mee kan doen.?

2. Er is genoeg mogelijkheid om een prijs te winnen. Let op! We mogen enkel kaarten verkopen aan mensen ouder dan 18. Hoewel het natuurlijk wel leuk is om met het hele gezin mee te doen, kunnen er prijzen zijn die voor volwassenen zijn.?

3. Je kunt met een berichtje aanmelden bij Ingrid Dekkers (06-30075425). Zet in dit bericht je volledige naam, het aantal kaarten en je e-mailadres. Je krijgt een tikkie om de kaarten te betalen. Een aantal dagen voor de zingo krijg je de kaarten in je mail.?

4. Mocht je de kaarten niet kunnen printen en woon je in Almkerk of omgeving, dan kunnen we de kaarten in je brievenbus doen. Meld dit even via de app.?
?
Kortom, een middag gezelligheid voor maar €12,50. Deel dit evenement binnen je vriendenkring; ook niet-leden mogen uiteraard mee doen. Meld je snel aan en tot de 20e!

Ingrid, Natasja, Wietze en Jurre

(terug)