Nieuwsbericht

(terug)

Coronaprotocol voor hervatting trainingen do 7 mei

namens Technische Commissie, maandag 4 mei 2020

De kinderen en de jeugd t/m 18 jaar gaan weer lekker trainen!
Download de bijlage: Coronaprotocol ACKC.pdf

We hebben inmiddels afspraken gemaakt met de gemeente en een plan gemaakt om veilig te kunnen gaan sporten. Dit plan is beschreven in het protocol in de bijlage. De gemeente en het bestuur van ACKC hebben dit protocol schriftelijk goedgekeurd. Ook zijn alle benodigdheden inmiddels aanwezig en kunnen alle mensen die een taak hebben in de uitvoering van het protocol geïnstrueerd worden. We kunnen daarom op donderdag 7 mei van start.

Het opgestelde protocol is een belangrijk document om door te nemen. Er staan afspraken en regels is die moeten worden begrepen en gerespecteerd. We begrijpen dat het best veel info is. Maar neem er de tijd voor om het te lezen. Bij vragen over het protocol graag mailen naar TC@ackc.nl.

De Jeugd Technische Commissie zal per mail nog contact opnemen rechtstreeks met de betrokkenen o.a. over het trainingsschema. Ook zullen zij nog een keer samenvatten wat de aandachtspunten zijn o.a. ook voor ouders van jeugdleden.

Wij rekenen op ieders medewerking en bijdrage aan een veilige omgeving voor iedereen en we kunnen niet wachten de jeugd op de velden te ontmoeten.

Sportieve groet van de TC

(terug)