Nieuwsbericht

(terug)

Coronavirus update 23 maart: alle wedstrijden afgelast

namens Bestuur, dinsdag 24 maart 2020

Het KNKV roept ACKC op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni. Alle geplande wedstrijden in de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast.

Even een toelichting voor iedereen die niet zo bekend is met de normale gang van zaken in het korfbal: Sommige teams van ACKC hebben voor de zaalcompetitie al één keer tegen alle tegenstanders gespeeld. Omdat de tweede wedstrijd tegen elke tegenstander uit de poule nu is afgelast moet het KNKV nu ook nadenken over hoe ze omgaan met de rangschikking die is ontstaan voor we de zaal in gingen. Uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie hoopt het KNKV ook dit duidelijk te kunnen maken.

Uiteraard is dit alles een heleboel minder belangrijk dan de gezondheid van iedereen. Tegelijkertijd hebben ACKC-ers veel tijd gestoken in het (organiseren van) korfballen met elkaar en dus houden we de afwikkeling in de gaten en informeren we jullie er graag over. Heb je tussentijds vragen stuur dan gerust een mail aan TC@ackc.nl

ACKC 65 jaar:

De jubileum commissie heeft op social media bekend gemaakt alle activiteiten te annuleren. Dit is een teleurstelling voor iedereen die er al zo druk mee bezig is geweest. We wachten met elkaar op betere tijden en zetten ondertussen ons beste beentje voor als het gaat om het opvolgen van de maatregelen die zijn afgekondigd door de overheid. We hopen in goede gezondheid het 65 jarige bestaan van onze mooie club alsnog te vieren.

(terug)