Nieuwsbericht

(terug)

DVS ‘69 1 – ACKC 1

namens Websitecommissie, woensdag 9 oktober 2019

Na de winst van vorige week was er een goed gevoel over de wedstrijd tegen de koploper. Helaas was al snel duidelijk dat dit potje niet gewonnen zou worden. Er waren mooie aanvallen te zien en er werd hard gewerkt in de verdediging, maar de kansen werden vaak niet benut.

Marlies kan de score openen met het eerste doelpunt van de wedstrijd. Jelle kan even later scoren van afstand. De stand is dan 2-2. Sabine scoort van afstand de 2-3. Dit zou de laatste keer zijn dat ACKC voor staat. Wietze scoort de 6-4 kort achter de korf, Marlies maakt de 9-5 met een schot van ver. Wietze maakt het 11-6 met een kort schot onder de korf. Vlak voor rust kan Jelle de score op 12-7 brengen met een afstandsschot.

In de 2e helft gebeurt veel op het gebied van samenspel en hard werken, alleen vallen hier geen punten uit. Wel bij de tegenstander. Amber wordt in het aanvalsvak gewisseld door Natasja en Arné wordt gewisseld met Rick. De stand is inmiddels 18-7 en het lijkt erop dat er geen doelpunten meer gaan vallen. Sabine wordt gewisseld door Amber. Dan kan Wietze scoren van achter de korf: 18-8. Sabine wordt weer gewisseld met Amber. Bij de stand van 22-8 is het Jelle die nog 2x van afstand kan scoren wat de eindstand brengt op 22-10.

Volgende week is er weer een uitwedstrijd tegen Togo 1 in Goes. De wedstrijd begint om 16:00 uur.

Doelpuntenmakers: Jelle van de Water 4, Wietze de Vries 3, Marlies Kant 2 en Sabine Meerman 1.

Hanneke van den Driest

(terug)