Nieuwsbericht

(terug)

Tweede helft veldseizoen ACKC van start

namens Websitecommissie, maandag 22 april 2019

Na een goed zaalseizoen, waarin ACKC op het nippertje promotie misliep,is het nu weer tijd voor de tweede helft van het veldkorfbalseizoen.

In de 3e klasse I heeft ACKC als ongeslagen koploper 2 punten voorsprong op Korbatjo (Oud Beijerland) en wil het niets anders dan kampioen worden en terugkeren in de 2e klasse! Dat zou natuurlijk een mooie kroon op het werk van de scheidend coach Mark den Hartog zijn. Met nog zes wedstrijden te gaan, driemaal uit en driemaal thuis. Allereerst zal komende zaterdag 20 april een uitwedstrijd zijn tegen de nummer drie, NIO(Rotterdam). Dan volgen nog de wedstrijden ACKC – SKV (11 mei), ACKC – Ventura sport(18 mei), Thor - ACKC (25 mei), ACKC – Olympia (1 juni) en Korbatjo – ACKC (15 juni). Er is de afgelopen weken weer een serie oefenwedstrijden geweest waarin ACKC zich kranig weerde, bij 2e klasser Weidevogels werd met een geïmproviseerd team wel verloren, maar afgelopen zaterdag was er de winst op 3e klasser DSO.

De wedstrijd komende zaterdag 20 april op het sportpark aan de Abeelweg te Rotterdam vangt aan om 16.00 uur en wordt voorafgegaan door beide reserve teams.

(terug)