Nieuwsbericht

(terug)

ACKC klaar voor restant veldseizoen

namens Websitecommissie, vrijdag 30 maart 2018

Komende zaterdag 31 maart wordt er weer een begin gemaakt met de tweede helft van het korfbalveldseizoen. Het ACKC/Jeugdsportfondsteam onder leiding van trainer/coach Mark den Hartog heeft zich vooraf aan het veldseizoen ten doel gesteld om bovenin de 3e klasse mee te draaien, tot nu toe is het team aardig op koers, al is de afstand tussen de ongeslagen koploper OZC inmiddels al opgelopen naar zes punten. ACKC 8 punten uit 7 en OZC 14punten uit 7 wedstrijden.
Komende zaterdag is er op het altijd gezellige sportpark ?de Alm? het treffen met de koploper en zal ACKC direct al een wedstrijd spelen die er echt toe doet. Afgelopen weken zijn de trainingen weer hervat na een zwaar zaalseizoen en heeft de selectie 1 en 2 weer enkele oefenpartijen gespeeld. Enkele spelers, Frank Bakker en Stef Mommers werden wat ontzien vanwege blessures, maar zullen komende zaterdag hopelijk weer fit zijn. Marnix Kammer is op de goede weg met zijn revalidatie na een knieoperatie. Hij zal waarschijnlijk in het laatste gedeelte van het seizoen weer inzetbaar zijn. Den Hartog ziet het verdere seizoen met optimisme tegemoet en zal proberen zijn jonge team in opbouw naar een hoger plan te krijgen.

De wedstrijd ACKC- OZC vangt aan om 15.30 uur en zal worden voorafgegaan door ACKC 2 ?OZC 2. Voor meer informatie wedstrijden en nieuws van ACKC zie www.ackc.nl

(terug)