Nieuwsbericht

(terug)

Terugblik Ledenvergadering

namens Bestuur, dinsdag 16 mei 2017

Op 19 april jl. heeft de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering weer plaatsgevonden in de kantine van ACKC.

Ook dit jaar werd de ledenvergadering weer goed bezocht. We hebben gelukkig weer een aantal jubilarissen kunnen feliciteren en bedankjes kunnen geven aan leden die dit jaar wat extra's verdienden of afscheid namen van een bepaalde taak binnen de vereniging. We zijn uiteraard ontzettend blij met alle vrijwilligers die we hebben.

Verder namen we afscheid van Meeuwis Millenaar als voorzitter. Hij heeft de vereniging 5 jaar lang geleid en we hopen uiteraard dat Meeuwis nog lang bij de club verbonden blijft. We zijn nog op zoek naar een nieuwe voorzitter. In de tussentijd neemt Jan van den Driest waar als voorzitter. Tevens hebben we Rob Lagendijk bereid gevonden plaats te nemen in het bestuur om zich met technische zaken bezig te houden.

Vervolgens heeft Liesbeth van der Wiel inzicht gegeven in de werkzaamheden van de vrijwilligerscommissie en was Jaap Nederhof namens de KNKV aanwezig om wat meer te vertellen over het beleid van de KNKV en de mogelijkheden van big data binnen de vereniging.

We danken ieder die aanwezig was. Zodra de notulen beschikbaar komt, zal deze op de site gepubliceerd worden onder het kopje downloads.

het bestuur

(terug)