Nieuwsbericht

(terug)

Nieuwe hoofdtrainer seizoen 2017-2018 bekend

namens Technische Commissie, vrijdag 7 april 2017

Vanavond is in de kantine aan de selectie van het 1e en 2e en andere aanwezigen/belangstellenden de nieuwe hoofdtrainer bekendgemaakt.

De keuze is een unieke in de toch lange geschiedenis van ACKC. Er is al enige jaren geďnvesteerd in trainersopleidingen en er is dan ook bij de eigen club tegenwoordig trainerstalent aanwezig. ACKC 2 werd de afgelopen twee jaar goed geleid door Mark den Hartog. Hij heeft de nodige papieren, het hart én de benodigde drive voor club en selectie en heeft laten zien met het 2e hoe hij spelers beter kan maken en vooral het soort korfbal nastreeft dat we graag terugzien in ons hoogste team. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom de keuze op Mark den Hartog is gevallen als nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen.

Mark op zijn beurt heeft altijd de ambitie gehad om stappen te maken als trainer en is daar ook steeds heel open over geweest dat dat waarschijnlijk bij andere clubs zou zijn. Ondanks andere aanbiedingen kiest hij voor ACKC, vanwege zijn mening dat er veel te ontwikkelen en te halen valt met de groep spelers, die ook verjongd zal worden, en toch ook op gevoel. Voor Mark was verder heel belangrijk dat er een breed draagvlak zou zijn en dat hebben we vastgesteld met een vertegenwoordiging van de spelers, TC en bestuur.

Met een opvolger voor Mark op ACKC 2 zijn we nog bezig.

Voorlopig wordt eerst alles uit de kast gehaald in de veldcompetitie van het lopende seizoen door Paul Vink met het 1e en Mark met het 2e om dit seizoen goed af te sluiten.

De TC

Reacties van leden (0)

Niemand heeft nog op dit nieuwsbericht gereageerd.

Je moet ingelogd zijn om zelf een reactie te plaatsen.

(terug)