Nieuwsbericht

(terug)

Volgend seizoen nieuwe trainer ACKC 1

namens Technische Commissie, woensdag 8 februari 2017

Bij de spelersgroep Ún Paul is duidelijk dat dit seizoen nog veel bereikt/ontwikkeld zal kunnen worden, beide gaan zich daarom ervoor inzetten om het lopende seizoen voor zowel ACKC als Paul mooi af te sluiten. Desalniettemin is vanavond aan ACKC 1 & 2 medegedeeld door de TC en Paul dat voor volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer gezocht zal gaan worden bij ACKC.

Dit is de uitkomst van de tussentijdse evaluatie met Paul, de spelersgroep en Technische Commissie en bestuur. Voor de lange termijn zijn er uiteenlopende korfbalvisies en vonden we de match daarin en de synergie met de spelersgroep met Paul daarover niet voldoende om daar een samenwerking in een 2e seizoen aan te verbinden. De TC zal daarom ook enkele personen vragen om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen.

Vooruitlopend op de (hopelijk nog succesvolle) seizoensafsluiting willen wij nu alvast Paul bedanken voor zijn tomeloze inzet, en uiteraard wensen wij hem succes toe bij een eventuele nieuwe trainersklus bij een vervolgclub. Dit seizoen zijn de sterke eigenschappen van hoofdtrainer Paul Vink absoluut van waarde gebleken, zoals zijn persoonlijke benadering, enorme betrokkenheid en duidelijke communicatie. Als TC en ook vanuit de spelersgroep is daar veel respect voor. En natuurlijk hopen wij op een mooie afsluiting van dit seizoen met zijn hulp met liefst lijfsbehoud in de 2e klasse.

(terug)