Nieuwsbericht

(terug)

Bericht van beheerder Sporthal de Jager

door Stefan de Jong, vrijdag 25 november 2016

Geachte gebruikers van sporthal de Jager, vanaf zaterdag 26 november zal de horeca in de sporthal officieel operationeel zijn.

(Dit bericht is namens de sporthalmedewerkers.)

Dit geldt op ma/di/do avond en zaterdag tijdens de korfbalwedstrijden. Er is een leuk assortiment uitgekozen tegen eerlijke prijzen. Daarnaast is er muziek en een leuk meubilair geplaatst. We trachten de sfeer verder op te tillen naar die van een mooie sport-horeca waar u en uw leden zich prettig zullen voelen.

Wij beamen dat deze periode niet geheel zonder slag of stoot is verlopen. Enkele (vaak onoverkomelijke) misverstanden riepen soms nog wat emoties op. Met de opening van de horeca en de lessen die geleerd zijn uit de laatste 2 maanden verwachten wij u en uw leden/studenten echter alsnog een fijn en onbezorgd sportseizoen 2016-2017 te kunnen bieden.
Mochten er materialen ontbreken of niet deugdelijk zijn vernemen we dat graag van u. Nu zien we nog wel eens op de social media hierover vragen of opmerkingen voorbij komen. Vraag aan u is om dit rechtstreeks met ons te communiceren. Wij zullen dan met de gemeente in overleg treden.

Alvast heel hartelijke dank voor uw medewerking hieraan.
Met sportieve groeten, Arie Eikelenboom,
namens alle sporthalmedewerkers.

(terug)